DL – Louky 2:4

Branky: Filip Januška 2x                                                                                                                                                                                                      Více uvnitř článku

Do dnešního zápasu jsme šli s oslabenou sestavou. Kromě Adama Koutného, který si odpykával svůj jednozápasový trest, chyběli oproti minulému zápasu taky Daniel Lysák a Ondřej Remeš. Do zápasu vstoupili aktivněji hosté z Louk a drželi si herní převahu celých 90. minut, první gól zápasu jsme ale vstřelili my, povedený brejk zakončil ve 27. minutě skvělou střelou do pravého horního rohu Filip Januška. Naše radost ale netrvala dlouho, dělali jsme velké množství chyb, které soupeř začal trestat ve 30. minutě. Do půle se hosté dokázali ještě 2x prosadit, do kabin se tak šlo za stavu 1:3.

Druhá půle pro nás začala nejhůře, jak mohla. Hned po pár vteřinách se do míče opřel z voleje hostující Janča a míč zapadl za bezmocného Stratila. V 52. minutě se Filip Januška postavil k přímému kopu a svým druhým gólem snížil na 2:4. Zbytek zápasu se odehrával převážně ve středu hřiště, pár šancí jsme si ještě dokázali vytvořit, v koncovce jsme ale vždy selhali.

ZÁPIS